Business intelligence & big data recruitment

Dynamics Consultant vacatures in Lelystad

Dynamics Consultant

Bekijk alle vacatures

Een dynamics consultant houdt zich bezig met het implementeren van en adviseren over Microsoft Dynamics CRM & ERP bij organisaties en bedrijven in verschillende sectoren. Microsoft Dynamics is een lijn van Customer Relationship Management (CRM) en Enterprise Resource Planning (ERP) applicaties ontwikkeld door Microsoft. Microsoft Dynamics applicaties worden geleverd via een netwerk van implementatiepartners die gespecialiseerde diensten bieden voor een bepaalde branche of markt.

De Microsoft Dynamicslijn bestaat uit de volgende producten:

  • ERP voor grote organisaties: Microsoft Dynamics AX (vroeger Axapta)
  • ERP voor kleine tot middelgrote organisaties: Microsoft Dynamics NAV (vroeger Navision)
  • CRM: Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Dynamics CRM online

Een dynamics consultant weet als geen ander specifieke bedrijfsprocessen en knelpunten te analyseren en deze om te zetten naar een functioneel ontwerp. Naast het opstellen van configureert een dynamics consultant ook de gewenste modules in Dynamics CRM of ERP. Als Microsoft Dynamics consultant vervul je een veelzijdige functie. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van implementaties en change projecten van Microsoft Dynamics CRM & ERP-systemen bij verschillende organisaties en bedrijven. Met jouw gedegen kennis van de software en de fondsenwervende markt ben je in staat om, aan de hand van de opgestelde requirements, maatwerkoplossingen en integraties te ontwikkelen.

Op zoek naar een uitdagene functie als dynamics consultant? Eswelt helpt je graag op weg. Bekijk ons vacature overzicht en solliciteer op jouw droombaan!

 

Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland. Lelystad is een veel kleinere stad dan Almere maar toch de hoofdstad, Lelystad telt circa 78.000 inwoners en Almere 200.000. Lelystad staat bekend om Bataviastad, de enorme winkeloutlet. Hiernaast staat het ook bekend om Lelystad Airport dat nog wacht op officiële opening. Lelystad is volop in bloei en biedt veel kansen binnen de IT. Op zoek naar een geschikte ERP of CRM functie in Lelystad? Eswelt helpt je graag op weg! Bekijk ons vacature overzicht en solliciteer direct!