SAP microphone

SAP-specialisten opgelet, dit zijn de video’s en podcasts die je niet mag missen!

SAP, ERP, CRM ...

Als SAP-specialist ben je natuurlijk vooral bezig met het meeste uit het systeem halen voor jouw organisatie. Maar soms is het ook belangrijk om even buiten jouw eigen kaders te denken en te kijken/ luisteren naar andere SAP-professionals. Om je hierbij een handje te helpen hebben we vijf video’s en podcasts voor je op een rijtje gezet, die jou op de juiste koers zetten voor 2019.

1. Beveiliging – Autorisatie en authenticatie
(video)

December 2018


Januari 2019

Oké dit eerste kopje heeft direct twee video’s, maar dat komt omdat ze nauw met elkaar verbonden zijn. Als SAP-specialist is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat jij kunt garanderen dat alleen de juiste gebruikers de informatie zien die voor hen bedoeld is. Daarom beginnen we dit artikel met de juiste manier waarop je (in januari 2019) autorisatie en authenticatie instelt voor de verschillende gebruikers.

2. Developers zijn nog niet klaar voor de SAP Intelligence Enterprise (podcast)

Klik hier voor de podcast.

Er bestaat een klein conflict tussen wat developers willen van SAP en wat de ERP-gigant zelf wilt voor zijn product. In deze podcast bespreekt Jim O’Donnell (redacteur SearchSAP) dit conflict en wat we kunnen verwachten van SAP in 2019.

3. Het AVG-actieplan voor SAP (podcast)

Klik hier voor de podcast.

Natuurlijk zijn we allemaal al sinds mei 2018 bezig om de gehele onderneming AVG-proof te maken. Toch zijn er nog veel vragen omtrent ERP-systemen en hoe je deze precies AVG-proof maakt en houdt. In deze podcast schuif je aan tijdens een call tussen Dell EMC en Auritas executives die praten over AVG-compliance voor SAP-klanten.

4. Data Warehousing voor het MKB – Maak data beschikbaar met Cloud Architecture Flexibility

 

Luister naar een gesprek over data warehousing voor het middensegment tussen Ginger Gatling, Klaus-Peter Saurer, Axel Meier en Ameet Hundekari.

5.  SAP TechEd recap

Klik hier voor Barcelona SAP TechAd deel 1

Klik hier voor Barcelona SAP TechAd deel 2

Klik hier voor Barcelona SAP TechAd deel 3

In een serie van drie podcasts, hoor je een mooie recap van de Barcelona SAP TechAd eind 2018. Wil jij precies weten wat voor belangrijke en opmerkelijke dingen er zijn besproken tijdens dit event? Dan mag je deze driedelige serie niet missen!

Mocht je vinden dat we een video of podcast hebben gemist, neem dan contact met ons op! Zo maken we samen een mooie verzameling van content die je gezien moet hebben om 2019 goed te beginnen! 

Form ID:3877