EVENT

Empowering Growth with SAP

From carve-out to greenfield S/4HANA & the journey to MDG maturity

Banner Default Image
Terug naar events
28 September 2023 19:00-22:00 Registreer voor het evenement
01 Website Visual 1200x628 A

Ontdek de sleutel tot kwalitatieve data en succesvolle digitale transformatie! Tijdens onze meetup op donderdag 28 september delen twee SAP experts hun waardevolle hands-on ervaring in twee sessies. 'From carve-out to SAP S/4HANA: an agile, future-proof digital landscape to drive innovation' door SAP innovation award winnaar Pieter Sluis, en ‘The journey towards a mature MDM organisation with SAP MDG’ door SAP goeroe Jaco Boshoff.

Meld je aan voor dit event, leer hoe je een succesvolle SAP MDG-implementatie opzet, en krijg tips & tricks over de transformatie naar een data-driven, innovatieve organisatie. 🚀

 Live meetup gehost door Eswelt, Pieter Sluis en Jaco Boshoff

PROGRAMMA

  • 18:30 – 19:00 Inloop

  • 19:00 – 20:45 Sprekersessies, inclusief pauze

  • 20:45 – 22:00 Afsluitende borrel met collega professionals en Eswelt consultants

Deze meetup wordt gepresenteerd in het Engels.

MELD JE NU AAN

SPREKERSESSIES

From carve-out to SAP S/4HANA: an agile, future-proof digital landscape to drive innovation

Pieter Sluis

Als kersverse, zelfstandige organisatie een compleet nieuw IT-landschap implementeren in 55 landen? Tuurlijk! Pieter Sluis, Program Director bij Versuni, slaagde erin om binnen slechts 18 maanden te migreren naar een wall-to-wall SAP-omgeving. Met als doel: transformeren tot een innovatief, digital-minded bedrijf met focus op datagedreven besluitvorming. En kennis is er om te delen! Daarom ontrafelt hij 28 september de belangrijkste succesfactoren en grootste lessen van deze toch wel complexe reis.

 

The journey towards a mature MDM organisation with SAP MDG

Jaco Boshoff

Wat is Master Data Management (MDM), waarom is het essentieel en hoe zet je het in binnen jouw organisatie? Jaco Boshoff, SAP-expert in hart en nieren, vertelt 28 september hoe je parallel aan SAP S/4HANA een roadmap naar een succesvolle SAP MDG-implementatie opzet. Want iedereen wil toch kwalitatieve data, gecentraliseerde relevante informatie en snellere, transparante besluitvorming? Spoiler: het draait allemaal om sponsors, strategie en sprints.

DIRECT INSCHRIJVEN

 

OVER DE SPREKERS

Pieter Sluis - Program Director Digital transformation bij Versuni

Complexe, meerjarige digitale transformatieprojecten bij grote corporates. Pieter Sluis draait er zijn hand niet voor om. Sterker nog, hij heeft inmiddels een mooi track record opgebouwd en won in 2023 de SAP Innovation Award! Dankzij zijn brede kennis van zowel de FMCG-industrie als finance en IT, en de skill om global teams te bouwen, ontwikkelen en onderhouden, weet Pieter als geen ander hoe hij (snel) hoge kwaliteit levert. Zijn huidige project? Een wereldwijde wall-to-wall SAP-transformatie in meer dan 40 landen voor zo’n 7.000 gebruikers.

Jaco Boshoff - Managing partner bij LeanX Solutions

Managing partner, client executive, IT-strateeg, projectmanager, universitair docent en ondernemer. Jaco Boshoff is het allemaal. Maar er is één gemene deler, namelijk SAP. Nadat hij zich 25 jaar geleden in het onderwerp begon te verdiepen werd het al snel zijn passie. Van R2 tot S/4HANA, hij zag alle vier de SAP-generaties en is gespecialiseerd in SAP CFIN, MDG, BI en Reporting, en datamigratie. Of het nu gaat om een groot internationaal SAP-implementatieproject of een (universitaire) lezing over de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied, Jaco is je man.

Aanvullende informatie

  • Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer. Het hotel ligt naast station Amsterdam Rai (trein, tram en metro) en is op loopafstand van station Amsterdam Zuid (trein, metro).

  • Kom je toch met de auto? Hier vind je informatie over betaald parkeren bij het Van der Valk hotel: https://www.hotelamsterdam-zuidas.nl/service-footer/parkeren/

  • Het is mogelijk om voor de meetup wat te eten in het Van Der Valk hotel. Vermeld wel dat je om 19:00 uur onze meetup bijwoont, dan kan de keuken daar rekening mee houden. Natuurlijk zijn er in de omgeving ook diverse andere mogelijkheden voor een diner of snack.

Ik wil deelnemen aan deze meetup!

Schrijf je in voor deze meetup via het onderstaande formulier.

Tags
  • Events