Dynamics 365 event

Dynamics365 - OneVersion & Modern Solution Design

De Nieuwe Poort (Claude Debussylaan 2-8, Amsterdam)

Tijdens de meetup op woensdag 18 september leer je alles over het beheerst en creatief inzetten van het Dynamics365 platform met de bijbehorende onderdelen Microsoft Azure, Microsoft Business Applications en het Microsoft Power Platform.

Agenda

18:30 Inloop (hamburgers + drankje)
19:00 Bianca van der Woude (Broad Horizon) en Patrick Mouwen (Life Style Sports)
20:30 Netwerkborrel

MELD JE HIER AAN

De laatste jaren is de gereedschapskist voor de Microsoft ERP/CRM implementaties verbreed van het klassieke “AX/NAV/CRM” tot de omvangrijke stack van Microsoft Azure, Microsoft Business Applications en Microsoft Power Platform. Deze stack kan in eerste aanleg overweldigend en zelfs intimiderend zijn – Je zou zomaar kunnen verdwalen in de mogelijkheden en de focus op concrete Business Value kunnen verliezen. Zodoende is het beheerst en creatief inzetten van de gereedschapskist een key asset geworden in de hedendaagse D365 implementaties. In deze sessie zullen we dat aan de hand van 2 hoofd topics met real-life demos laten zien: D365 “OneVersion” en Modern Solution Design.

Over de sprekers

Bianca van der Woude

(Industry Lead Retail and Brands bij Broad Horizon)
Bianca heeft meer dan 15 jaar ervaring in verschillende rollen op verschillende implementaties (internationaal en nationaal) waarbij de complexiteit van omnichannel vaak een rol speelde. Dit heeft zij gedaan voor retailers zoals Wehkamp, Arvato, Intratuin, Belcompany, BCC, Eason & Son, Ranzijn, Big Bazar, Leen Bakker, Kwantum en Expert. Hierbij geeft zij tevens advies rondom IT strategie en helpt zij bij het opstellen van een IT roadmap. De uitdaging hierbij is dat IT afdelingen ruimte krijgen om zich met innovaties bezig te houden en dat de business zich kan blijven focussen op hun hoofdtaak: het helpen van hun klanten.

Patrick Mouwen

(Programme Architect voor Life Style Sports in Ierland)
Patrick heeft de afgelopen 12 jaar meer dan 20 full cycle Dynamics AX/D365 F&O implementaties gedaan in 9 Europese landen. De laatste 5 jaar heeft Patrick als Independent Professional implementaties verricht voor grote opdrachtgevers als CHANEL, Microsoft en TeamViewer. Momenteel werkt Patrick voor Life Style Sports in Ierland – Een mid-sized Retailer met grote ambities. Lijkt simpel, maar is het niet. Want het nieuwe landschap is ge-sized op de ambities, maar hoe beheer je dit met de maar 2 werknemers op de huidige IT afdeling?

Parkeren

De Nieuwe Poort is te vinden direct naast Station Amsterdam Zuid. Het is daarom erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, kun je het beste parkeren in de straten achter 'de Boelenlaan' (5/10 minuten lopen). Tussen 08:00 - 19:00 kost het €1,40 per uur. Na 19.00 is het gratis.