W1siziisijiwmjavmdevmdcvmdkvmdkvmtevnziyl01lzxqtdxagywzizwvszgluzy5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijiwmdb4njqwiyjdxq

Eswelt Dynamics365 meetup - Jouw marktwaarde in de IT van de toekomst

CRICL (Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam)

Tijdens de meetup op donderdag 5 maart 2020 leer je alles over jouw marktwaarde als Dynamics Specialist in de IT van de toekomst. Ook brengen we je op de hoogte van de laatste Dynamics- en Power Platform ontwikkelingen, zoals door Microsoft gedeeld tijdens Ignite in de Verenigde Staten.

Agenda

18:30 Inloop
19:00 Maarten van Duijn (New District) en Ronald Hulshof (Hi-Media Consulting)
20:30 Netwerkborrel

Registreer hier!

IT verandert. De gemiddelde cloud strategie van omstreeks 2015 is nu al hopeloos verouderd. De trends voor de komende 5 jaar zijn echter al wel zichtbaar. Wat betekent dit voor managers, consultants, beheerders, ontwikkelaars en hun organisaties? We dagen je uit, om aan de hand van praktische voorbeelden en een vooruitziende blik, na te denken over jouw professionele toekomst. Wat kun je doen om over 5 jaar (nog steeds) in de top van de markt mee te draaien?

Ook briefen we je over de belangrijkste aankondigingen die Microsoft onlangs tijdens Ignite in de Verenigde Staten deed over Dynamics 365, het Power Apps platform en de nieuwe en verbeterde Azure services. Maarten van Duijn was er live bij en heeft de belangrijkste ontwikkelingen in ons vakgebied voor je op een rijtje gezet.

De sprekers

Maarten van Duijn:
(Enterprise Software Professional en partner bij New District)
Maarten heeft na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en integreren van geavanceerde en grootschalige ERP, CRM, BI, Portal en IoT applicaties (D365 en SAP). Hij werkt(e) voor o.a. AkzoNobel, Patagonia, Ministerie van Justitie, Levi's, Erasmus Universiteit Rotterdam, ESPRIT, Marcel Wanders Studio, Uniekaas, SAP en Exact. Tevens was hij de Architect en Ontwikkelaar achter ESPRIT’s prijswinnende omnichannel Microsoft Dynamics / Demandware / SAP / Manhattan platform (DIA Awards 2015).

Ronald Hulshof:
(Solution Architect en Program Manager bij Hi-Media Consulting)
In 1999 is Ronald al op 15-jarige leeftijd als zelfstandig ondernemer gestart met het ontwikkelen van maatwerk CRM-software systemen voor het MKB. Gecombineerd met een studie Commerciële Economie deed hij al op jonge leeftijd ruime ervaring op; kennis van programmeertalen, software architectuur, klantrelatiebeheer, financieel management en ondernemerschap in het algemeen. Sinds 1999 werkt(e) Ronald als Ontwikkelaar, Solution Architect en Programma Manager voor o.a. Evonik, PLUS Retail, VvAA, Interpolis, AkzoNobel, Microsoft, ING, Ministerie van SzW, Asito en Delft Instruments.

Parkeren:

CIRCL bevindt zich naast Station Amsterdam Zuid en daarom het gemakkelijkst te bereiken met het openbaar vervoer. Als u met de auto komt, zijn er goedkopere parkeeropties in de buurt van de meetup-locatie. In de straten na "De Boelenlaan" (5/10 minuten lopen) kunt u parkeren voor € 1,40 per uur tussen 08:00 - 19:00. Na 19:00 is het gratis. Gebruik anders één van de vele Q-Park-opties.

Nieuw concept:

We hebben de agenda een beetje opgeschud: we zullen opeenvolgende presentatie voeren en dus meer tijd reserveren om met elkaar in gesprek te gaan. Omdat we het onnodig weggooien van voedsel willen voorkomen, zijn we gestopt met het serveren van hamburgers. Eenmaal gestart met de Meetup zullen we het exacte aantal deelnemers doorgeven aan de catering, waarna na afloop van de Meetup voor voedzame en gezonde happen wordt gezorgd. Uiteraard vergezeld met een (koud) drankje. We verzekeren u ervan dat u zonder honger het gebouw verlaat

Wilt u toch een hapje eten van tevoren? Dan kunt u voor een kortingsprijs van €15 inclusief drankje terecht bij CIRCL (normaal €19). U kunt o.a. ook terecht bij o.a. Julia’s, Market 33 of Urban Salad.