EVENT

Banner Default Image
Terug naar events
26 August 2020 17:00-18:00 Online
Eswelt Webinar 2 (1)

We zijn terug met onze kennissessies! Woensdag 26 augustusorganiseren wij onze eerste online webinar, in het teken van Dynamics 365 webinar, van 17:00 - 18:00 uur.

De doorontwikkeling van het Dynamics 365 platform is de nieuwe realiteit. Hoe blijf je op de hoogte en houd je zicht op & controle over de impact van het continue bijwerken van het platform in de cloud? Tijdens deze sessie gaan we in op het releasebeleid van Microsoft en de aanknopingspunten voor essentiële informatie en instellingen. Op zoek naar het antwoord op de vraag: wat staat er op de roadmap voor de komende tijd, en wat zijn de implicaties?

Opwoensdag 26 augustus zullen Stefan Strube (Strukton) en André Arnaud de Calavon (To-Increase) in samenwerking met Eswelt een presentatie verzorgen waarbij voor zowel Dynamics 365 Customer Engagement en Finance & Operations de belangrijkste ontwikkelingen uit de Release plan 2020 wave 2 worden toegelicht. Door de nieuw te introduceren functies zijn er ook organisatorische vragen: Moet u zich zorgen maken om de overgang naar de nieuwe Unified Interface? Krijgt u alle wijzigingen direct doorgevoerd of kunt u zelf bepalen of en wanneer nieuwe functionaliteiten worden aangezet? De sprekers sluiten af met een live Q&A!

Tot dan!