EVENT

Banner Default Image
Terug naar events
20 May 2021 17:00-18:00 Online
Ms Dynamics, A Powerful Platform 2

​Tijdens de meetup op donderdag 20 mei nemen we je mee en brengen we je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van het Power Platform, Power Automate en Power Apps. Hoe heeft Microsoft dit bedacht en wat kan je ermee in combinatie met je traditionele ERP of CRM omgeving?

AGENDA

17.00 - Django Lohn: ins en outs over het Microsoft Power Platform

17:30 Maarten van Duijn: 4 Power Platform solutions vanuit de praktijk

Microsoft zet stevig in op het Power Platform met alle bijbehorende Power Apps en Power Automate, maar wat kan je er eigenlijk mee? Hoe werkt dit platform naast de traditionele business applications op het gebied van ERP of CRM?

Tijdens deze sessie word je meegenomen in de gedachtegang achter het Power Platform. Hoe wordt dit gepositioneerd en wat zijn de voordelen? Daarnaast wordt aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden gekeken naar solutions die onze sprekers hebben opgeleverd bij hun klanten uit diverse sectoren.

THE SPEAKERS

Maarten van Duijn:

(Enterprise Software Professional en partner bij New District)

Maarten heeft na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en integreren van geavanceerde en grootschalige ERP, CRM, BI, Portal en IoT applicaties (D365 en SAP). Hij werkt(e) voor o.a. AkzoNobel, Patagonia, het Ministerie van Justitie, Levi's, SAP en Exact. Tevens was hij de Architect en Ontwikkelaar achter ESPRIT’s prijswinnende omnichannel Microsoft Dynamics platform (DIA Awards 2015).

Django Lohn:

(Power Platform Consultant bij InSpark)

Django heeft ruim 10 jaar professionele ervaring met Microsoft. In diverse posities is hij verantwoordelijk geweest door implementaties, migraties en optimalisaties van diverse Microsoft Business Applications. Binnen zijn huidige positie voorziet hij zijn klanten in alle mogelijke manieren van oplossingen op het PowerPlatform.