Enterprise systems recruitment

Opdrachtgevers

Eswelt is dé professional op het gebied van staffing in Enterprise systemen. Door sinds de oprichting in 2013 met zorg te bouwen aan een sterk en gedetailleerd netwerk van professionals, zijn wij de ideale sparringpartner voor organisaties met IT-vraagstukken.  

Eswelt bewerkt de markt met vier verschillende diensten.

Interim
Onze interim divisie ondersteunt opdrachtgevers met een tijdelijke behoefte aan expertise. Door onze niche focus hebben wij de professional waar u naar zoekt helder in kaart. Maandelijks vinden tientallen professionals via Eswelt een interim opdracht.

Detachering
Door het opzetten van een detacheringstak beschikt Eswelt inmiddels over een rijke poule aan ERP- en CRM-professionals die meteen aan de slag kunnen. Zij zijn in dienst van Eswelt en zijn klaargestoomd om te voorzien in de specifieke behoeften van opdrachtgevers.

Search & Selection
Bij behoefte aan een permanente ERP- en CRM-professional, ontlast ons Search & Selection team met haar kennis en ervaring. Door jarenlang de markt te bewerken en diepgaande kennis op te doen binnen de specialismen van deze niche, weten wij exact wat er nodig is om de juiste professional te vinden.

Detavast
Onze detavast oplossing biedt opdrachtgevers de ruimte om te starten met de flexibiliteit van detachering, met het oog op een vast dienstverband. Hierdoor kan er vrij en rustig gekeken worden naar de toekomst van een positie en een professional binnen de organisatie.


Hoe onderscheiden wij ons?
​​
Eswelt IT managers meeting

Onze niche gerichte benadering

Eswelt onderscheidt zich van haar concurrentie door het toepassen van een driedubbele focus op:

  1. Een specialisme binnen de niche;
  2. Eén type dienstverband;
  3. Een regio focus.

Dit houdt in dat een Eswelt consultant zich specifiek richt op bemiddeling van bijvoorbeeld SAP, Salesforce of Microsoft Dynamics (specialisme), interim posities (type dienstverband) en de regio Antwerpen (regio focus).  Door het toepassen van deze gedetailleerde werkwijze in het dagelijkse contact met zowel opdrachtgevers als professionals, weten zij precies weten wat er speelt binnen de niche.

Het grootste IT-netwerk

Door veel waarde te hechten aan langetermijnrelaties, beschikt Eswelt inmiddels over een groot en zeer gespecialiseerd ERP- en CRM-netwerk.

Community building

Eswelt gelooft in de kracht van kennisdeling. Eswelt dient daarom als de spil van een hechte community binnen de ERP- en CRM-markt. Zo faciliteert Eswelt diverse meetups met inspirerende sprekers, kennisdeling en netwerkevenementen, en delen wij de laatste trends & ontwikkelingen middels onze online blogs en social media kanalen. Daarnaast organiseert het moederbedrijf van Eswelt, Altus Staffing, twee keer per jaar een groot congres wat opdrachtgevers en professionals dichter bij elkaar brengt.

Intensief persoonlijk contact

Weten wat speelt binnen de ERP- en CRM-markt is erg belangrijk. Door midden in de markt te staan, weten onze consultants dan ook precies waar en wanneer er bepaalde expertise beschikbaar is binnen deze niche. Wij bewerkstelligen een intensief contact met ERP- en CRM-professionals.

Form ID:4968