Interim erp & crm vacatures

Interim

Eswelt bestaat uit een ervaren en specialistisch team, welke zeer specifiek gefocust is op de specialismen binnen de niche. Door ons te specialiseren in het specifieke vakgebied van interim professionals en zich daarnaast op een bepaalde regio te richten, hebben zij een groot netwerk aan opdrachtgevers opgebouwd. Eswelt helpt maandelijks tientallen freelancers aan een interim opdracht.  

Wij staan dagelijks in contact met verschillende opdrachtgevers in diverse regio’s in Nederland. Door gedetailleerd te werk te gaan in een specifieke regio, zit Eswelt bovenop de nieuwste en meest gewilde opdrachten.

Eswelt heeft al veel professionals aan hun eerste opdracht geholpen, waardoor wij een langdurige relatie met hen hebben opgebouwd. Ook zien wij elkaar regelmatig op de verschillende meetups, kennissessies en netwerkevenementen van Eswelt.

Door intensief contact te onderhouden met interim professionals, zijn wij in staat om hun behoeften te matchen met de juiste interim opdracht. Het gaat hier verder dan enkel specialisme, ook de duur van het project, het tarief en het karakter van de opdrachtgever zijn essentieel in het maken van een match.

Daarnaast staan wij altijd klaar om te adviseren omtrent wet- en regelgeving. Eswelt heeft een sterke backoffice die professionals op meerdere vlakken ontzorgt, zoals bij het opmaken van contracten en facturatie- en betalingsprocessen.

Door professionele trainingen te bieden en echt als sparringpartner voor freelancers te dienen, zien wij dat interim professionals vaak hun gehele carrière met Eswelt samenwerken. Ook zijn de vakinhoudelijke congressen, meetups en online content erg populair.

Bekijk alle interim vacatures

Bekijk ook onze andere services: