Search & selection vacatures

Search & Selection

Door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers in de Nederlandse ERP- en CRM-markt, heeft Eswelt een groot portefeuille aan permanente vacatures. Onze consultants focussen zich op een eigen specialisme binnen de Enterprise Systemen, waardoor zij zich onderscheiden als staffing partner. Wij richten ons op specialismen zoals o.a. SAP, Salesforce en Microsoft Dynamics. Met zo’n focus, heeft Eswelt een zeer groot netwerk opgebouwd van opdrachtgevers in Nederland. Ons team bewerkt ieder een eigen regio, wat ervoor zorgt dat wij exact weten wat er waar speelt in de markt en welke mogelijkheden dat biedt.

Eswelt heeft de afgelopen jaren honderden professionals geholpen bij het vinden van een passende positie bij opdrachtgevers in verschillende sectoren. Wij werken met een grote diversiteit aan bedrijven: van zakelijke dienstverlening tot non-profit organisaties.

Om een professional persoonlijk te kennen, spreken wij eerst af om de behoeften in kaart te brengen. We zullen inhoudelijk ingaan op functiespecificaties maar vooral ook de motivatie daarachter. Ook kijken wij naar persoonlijke context. We weten dat zaken als werk-privé balans, het aantal werkuren en salariëring essentieel zijn voor het maken van een goede match. Aan de hand van jouw specifieke wensen en verwachtingen zullen wij je introduceren bij passende opdrachtgevers. Voordat je op gesprek gaat zullen wij je uitgebreid voorbereiden. Ook zullen we feedback verzorgen vanuit opdrachtgevers en adviseren bij contractonderhandelingen.

Eswelt stelt haar netwerk graag voor jou open en dient als waardevolle partner tijdens jouw gehele carrière.

Bekijk alle search & selection vacatures

Bekijk ook onze andere services: