IT Consulting done differently

IT consulting done differently

Image 2021 01 03 T09 29 47

Detachering als kwalitatieve en snelle oplossing

Wij zien veel voordelen voor onze opdrachtgevers in het inhuren van een IT-professional op detacheringsbasis (consulting) via Eswelt. Onze IT-professionals zijn in dienst bij ons bedrijf en worden doorlopend geholpen in hun ontwikkeling. Via ons learning & development team en externe partners op het gebied van IT-opleidingen, zorgen wij dat onze professionals alle benodigde kennis in huis hebben. Uiteraard hebben de professionals al ervaring op ERP of CRM gebied en zijn zij per direct inzetbaar binnen uw organisatie, voor zolang als u dat nodig acht.

Een voordeel van deze constructie is dat u profiteert van de kennis en kunde van onze professionals, maar verder geen omkijken heeft naar persoonlijke begeleiding, administratie of de ontwikkeling van de professional. Wij houden contact met zowel u als de professional en voorzien zo in een optimale samenwerking.

Zo werken wij

Wij bieden de ERP & CRM professionals in ons netwerk de mogelijkheid om bij Eswelt in dienst te treden. De professionals krijgen een uitgebreid ontwikkelplan aangeboden en wij zorgen ervoor dat zij op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in hun markt. De professionals zijn de crème-de-la-crème en zijn experts in hun vakgebied. Middels onze detacheringsconstructie (consulting) kunt u deze professionals inhuren.

Heeft u per direct een vaste of interim IT-professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statementkan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.​​

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights