Niche focus

Onze consultants leveren IT-specialisten in jouw vakgebied

Kwaliteit en driedubbele niche focus

Het is ons doel om samen met IT-professionals en opdrachtgevers te bouwen aan de IT van de toekomst. Bij Eswelt werken hoogopgeleide consultants met een uitgebreide kennis van ERP en CRM. Al onze consultants worden opgeleid om een gesprekspartner van niveau te zijn voor onze professionals en opdrachtgevers. Wij hanteren bovendien de zogenoemde 'driedubbele niche focus'. Elke consultant: werkt voor één brand (Eswelt) en één sub-niche brand (bijvoorbeeld SAP) van onze IT Staffing & Consulting Group (Vibe Group); is gespecialiseerd in één van de drie diensten (werving & selectie, interim of detachering/ consulting); richt zich op een specifieke regio (bijvoorbeeld de regio Noord-Holland). Doordat wij werken volgens deze strategie, kennen wij de IT-markt tot in detail. Zodoende kunnen we adequate oplossingen bieden voor alle personele vraagstukken binnen de ERP en CRM makt. Onze consultants weten altijd wanneer er ergens een ontwikkeling in de markt gaande is. Zo kunnen wij voor onze opdrachtgevers de beste professionals vinden, en voor onze professionals de meest uitdagende opdrachten. Doordat onze consultants gespecialiseerd zijn binnen hun eigen niche, hebben zij aan een half woord genoeg. Zo kunnen zij snel en adequaat schakelen om de beste match te faciliteren.

Heeft u per direct een professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan nu contact met ons op.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights