IT Staffing done differently

Het uitgebreide netwerk van IT-professionals van Eswelt is de oplossing voor uw IT-behoeften

​Uw interim of werving & selectie vraag

U zoekt een gespecialiseerde, ervaren professional om een ERP of CRM vraagstuk op te lossen, of u zoekt versterking voor uw team. Eswelt ondersteunt hierbij, direct en kwalitatief. Wij zijn in staat om uw wervingsbehoefte om te zetten in een carrièrekans voor een IT-professional die op interim basis of in vaste dienst wil werken.

Zo werken wij

Onze gespecialiseerde consultants onderhouden doorlopend contact met de beste specialisten in de markt. Per niche, per sub-niche, en per regio. De driedubbele niche focus noemen wij dat. Elke professional wordt uitgebreid persoonlijk gesproken om een goede inschatting te kunnen maken van het niveau van de vaardigheden en het type persoonlijkheid. De professional wordt pas bij u voorgesteld als wij verzekerd zijn van het juiste niveau en de persoonlijke match met uw organisatie.

Heeft u per direct een vaste of interim IT-professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

​​Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights