IT Staffing done differently

Meeting op kantoor - Eswelt

Uw interim of werving & selectie vraag

U wilt een gespecialiseerde professional om een IT-vraagstuk op te lossen of u zoekt versterking voor uw team. Eswelt staat klaar om u te helpen. Wij luisteren naar uw behoefte, enerzijds kijken we naar de hard skills die u zoekt in een kandidaat. Anderzijds bekijken welke softskills een kandidaat nodig heeft om binnen uw organisatie tot recht te komen. Wij weten hoe we uw wervingsbehoefte om te zetten in een carrièrekans voor een IT-professional die op interim basis of in vaste dienst wil werken.

Door kundig te doorgronden welke behoefte een organisatie of afdeling echt heeft en dit te koppelen aan de ambities van de IT-professional, gaan wij elke keer voor de beste match.

De Eswelt staffing teams bemiddelen zowel interim professionals als vaste medewerkers. Elk team is gespecialiseerd in een van de twee dienstverleningen. De afdeling werving & selectie ondersteunt u wanneer er behoefte is om een ERP of CRM professional permanent in dienst te nemen. Met onze interim divisie ondersteunen wij opdrachtgevers met de aanwas van tijdelijke ERP of CRM professional experts. Door de jaren heen hebben wij in deze niches een groot netwerk opgebouwd.

Zo werken wij

Bij Eswelt zijn wij er van overtuigd dat onze consultants uw markt, uw behoefte en de ambities van IT-professionals begrijpen. Wij kunnen hoogwaardige service leveren doordat wij werken vanuit een 'driedubbele niche focus'. Dit houdt in dat al onze consultants een hyperfocus hebben op een onderdeel van de ERP & CRM niche. Al onze consultants werken voor: één niche (Eswelt) en één sub-niche brand (bijvoorbeeld Security) van onze IT Staffing & Consulting Group (Vibe Group); is gespecialiseerd in één van de drie diensten (werving & selectie, interim of detachering); richt zich op een specifieke regio (bijvoorbeeld de regio Utrecht).

Deze methode zorgt ervoor dat wij de IT-markt tot in detail kennen en bij elk staffing vraagstuk een passende oplossing bieden. Vanzelfsprekend onderhouden zij niet alleen nauw contact met de IT-professionals maar ook met u als opdrachtgever. Onze consultants zijn vakspecialisten die aan een half woord genoeg hebben. Zij kennen de IT-arbeidsmarkt en de uitdagingen die bij organisaties spelen en denken met u mee over welke IT-professional het beste bij u past.

Heeft u per direct een vaste of interim IT-professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

​​Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights