Vacature aanmelden

Vacatures in  ERP, CRM, SAP, Microsoft Dynamics and Salesforce

Ik zoek een IT-professional

De krapte op de IT-arbeidsmarkt blijft onverminderd groot. In de ERP en CRM niche volgen de ontwikkelingen elkaar snel op en veel organisaties hebben een behoefte aan gespecialiseerde IT-professionals. Sinds onze oprichting in 2013, hebben wij zorgvuldig gebouwd aan een sterk netwerk van specialisten binnen de ERP en CRM niche. Dankzij de warme relaties die wij met onze IT-professionals onderhouden, zijn onze consultants in staat om altijd en snel de best passende professional voor uw IT-functie te vinden. Of dat nu op vaste, tijdelijke of detacheringsbasis is.

Onze consultants zijn specialisten in hun vakgebied, zij kennen de IT-arbeidsmarkt als geen ander en weten wat voor ontwikkelingen en trends actueel zijn. Zo zijn zij een hoogwaardige gesprekspartner voor u en uw teams en zijn zij in staat om goed in te schatten welke professional het best bij uw uitdaging, project en organisatie past.

Onze USP’s:

  • Niche focus

  • Sterk netwerk

  • Community building

  • Persoonlijk contact


Heeft u per direct een vaste of interim ERP of CRM-professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights