Werkwijze

Onze werkwijze voorziet u projectmatig of vast van IT professionals

De beste IT-professional voor u opgeleid en binnen handbereik

Onze consulting teams leggen hun focus op het spreken, ontwikkelen en binden van de beste IT-professionals in de markt. Zodra deze specialisten bij ons in dienst zijn, worden zij onderdeel van de unieke Eswelt cultuur en start een intensieve samenwerking. De professionals krijgen een ontwikkeltraject en carrièreplan op maat en nemen actief deel aan kennissessies. Het niveau van de specialisten is hoog en onderlinge kennisdeling vinden wij van grote waarde. Ook bieden wij de IT-professionals de mogelijkheid om met elkaar innovatieve projecten en ideeën die binnen onze eigen organisatie spelen aan te pakken, om zo innovatief denken en handelen te stimuleren.

De Eswelt consultants gaan met u als opdrachtgever in gesprek over de uitdagingen waar u tegenaan loopt en welke behoeftes er binnen uw organisatie zijn. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij goed inschatten welke professional het beste bij u past. En die professional hebben wij dus vaak al in dienst. Zo heeft u snel de ervaring in huis, zonder tijd te verliezen aan wervingstijd, of de verantwoordelijkheid van een werkgever te hoeven dragen. Opleiden en begeleiden van de professional blijven wij doen.

Heeft u per direct een behoefte aan een ervaren IT-professional die u vandaag nog op vaste, interim of detacheringsbasis (consulting) aan uw organisatie kunt verbinden, neem dan direct contact met ons op.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights