Onze diensten

Werken achter laptop - Eswelt

​Dit is wat wij doen

Binnen de ERP en CRM markt zijn veel verschillende carrierès mogelijk. Wij helpen jou graag om de juiste volgende stap te vinden die aansluit bij jouw wensen en werkervaring. Wij zetten jouw ambitie om in een carrière. Onze werkwijze verschilt per individu, onze begeleiding is er op gericht om jou als professional verder te laten groeien, op een manier die bij jou past. Onze gespecialiseerde staffing en consulting experts adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden. Elke contractvorm is anders en kan wel of niet bij jouw wensen passen.

Ben jij op zoek naar een baan in vaste dienst, of werk jij toch liever als freelancer? Door te luisteren naar jouw wensen maken we een advies op maat. Vervolgens begeleiden wij jou naar een volgende stap. Dus hoe werk jij het liefst? In vaste dienst, freelance of wil jij op projectbasis gedetacheerd worden? Lees hier meer.


Kies voor interim

Eswelt is actief in de ERP en CRM markt waarin veel behoefte is aan interim professionals. Onze consultants zijn hierin gespecialiseerd. Door onze uitgebreide kennis van de markt kunnen wij jou als professional vooruit helpen. Hierbij kijken we niet alleen naar de inhoud van de opdracht, maar ook naar de looptijd, het tarief en het type opdrachtgever dat bij jou past.

Bekijk ons aanbod


​Kies voor detachering

Een steeds groter aantal ERP en CRM professionals kiest voor een carrière bij Eswelt. Wij bieden je graag een carrière binnen onze ambitieuze organisatie. Geniet van de voordelen van een vaste baan en de variatie aan opdrachten en word een vast onderdeel van ons team.

Bekijk ons aanbod

​Kies voor werving & Selectie

Eswelt weet welke vacatures er in de ERP en CRM markt open staan. Aan de hand van jouw specifieke wensen en verwachtingen vinden we gegarandeerd jouw volgende werkgever. Jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van een vaste baan dienen als basis voor onze zoektocht naar jouw ideale werkgever. We bereiden je voor op sollicitatiegesprekken, geven oprechte feedback en adviseren je over salarisonderhandeling.

Bekijk ons aanbod

Onze gespecialiseerde consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en de carrièremogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights