Projecten

Modern rood gebouw - Eswelt

Onze professionals in het veld

Iedere dag zijn onze professionals bezig met het creëren van de toekomst bij toonaangevende organisaties in ons netwerk. In alle sectoren zijn professionals van Eswelt te vinden die met hun kennis en expertise het verschil maken. In de loop der jaren hebben wij al veel ERP en CRM specialisten aan een nieuwe baan of opdracht mogen helpen. Dit zijn enkele verhalen.

CRM Migraties bij CZ

De schakel bij CMIS

Impact bij Royal A-Ware

Marc Noks werkt via Eswelt als freelance CRM-ontwikkelaar bij verzekeraar CZ. “Het is een redelijk groot bedrijf waar veel IT'ers werkzaam zijn. Ik houd mij zelf voornamelijk bezig met de Zorgvinder, dat is een tool waarin mensen kunnen zien waar zij terecht kunnen voor zorg. Lees verder

Wim Wischmeijer werkt via Eswelt als senior application manager bij vermogensbeheerder CMIS. "Ik ben senior application manager, met daarin een rol als team lead. Ik ben verantwoordelijk voor alle applicatie-gerelateerde projecten. Ik stuur teamleden aan, woon scrumsessies bij en denk mee bij verschillende projecten."


Lees verder

Als Technisch functioneel AX consultant maakt Francesco Frentrop dagelijks impact bij Royal A-ware. " Ik houd mij bezig met alle voorkomende problemen vanuit AX applicaties en probeer die te verhelpen op zo kort mogelijke termijn. Daarnaast ben ik bezig met het inrichten van nieuwe projecten en het maken van functionele ontwerpen voor maatwerk. 

Lees verder

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights