De schakel bij CMIS

Eswelt senior application manager bij CMIS
Bekijk meer

Schakel tussen applicaties en projecten

Wim Wischmeijer werkt via Eswelt als senior application manager bij vermogensbeheerder CMIS. "Ik ben senior application manager, met daarin een rol als team lead. Ik ben verantwoordelijk voor alle applicatie-gerelateerde projecten. Ik stuur teamleden aan, woon scrumsessies bij en denk mee bij verschillende projecten."

De opdracht

Wim heeft al veel ervaring binnen zijn vakgebied en hij was toe aan een nieuwe uitdaging. "De complexiteit van mijn functie zorgt dat ik voldoende uitgedaagd word in mijn werkzaamheden. Ik ben in mijn rol voornamelijk bezig om de samenhang te vindentussen diverse applicaties en lopende projecten"

De senior application manager zit op zijn plek in zijn nieuwe functie. "Ik ben direct een onderdeel van het team geworden. Het was voor mij een verdere stap in mijn carrière, daar was ik aan toe. De baan bij CMIS was voor mij daarom de ultieme kans." 

Eswelt senior application manager bij CMIS de uitdaging
Eswelt senior application manager bij CMIS - werkwijze

Uitdaging

De samenwerking met Eswelt beschrijft Wim als duidelijk en helder. " Ik had het gevoel dat ze het vakgebied goed begrepen. Dat maakte het contact heel prettig en daarnaast ook zeer persoonlijk. Een voorbeeld: toen mijn consultant bij Eswelt top vakantie was, nam hij alsnog de tijd om mij terug te bellen. De commitment en betrokkenheid straalt er vanaf. 

Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever en kandidaat. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak. 

  • Door onze Triple Niche Focus kunnen wij gericht zoeken op geschikte kandidaten voor de opdracht. 

  • Na plaatsing is er veel contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de voortgang van het project.

Neem contact op met de specialisten van Eswelt
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Eswelt
KOM IN CONTACT

We gaan graag met je in gesprek