Over Eswelt ERP & CRM recruitment

Over Eswelt

Eswelt is opgericht in 2013, met als doel een zeer gespecialiseerde ERP- en CRM-staffing organisatie te worden. De afgelopen jaren hebben wij het grootste staffing netwerk van ERP- en CRM-professionals opgebouwd.  

Voor de consultants van Eswelt, die contact hebben met zowel opdrachtgevers als professionals, is het essentieel dat ze exact weten wat er speelt binnen de niche. Het Eswelt team houdt de markt nauwlettend in de gaten. Regelmatig volgen wij trainingen van specialisten uit het werkveld en organiseren wij kennissessies voor ons netwerk.

Onder de vleugels van  Vibe group, een internationale groep gespecialiseerd in IT-Staffing, is Eswelt uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van staffing in de ERP & CRM wereld.

ERP & CRM consultants

Onze aanpak

Professionals

Eswelt begeleidt ERP- en CRM professionals bij de volgende stap in de carrière. Dit doen wij door zowel persoonlijke als professionele behoeften helder in kaart te brengen en te kijken welke van de vier Eswelt services passend is. Benieuwd welke dienst voor jou geschikt is?

opdrachtgevers

Eswelt beschikt over een zeer gedetailleerd netwerk aan ERP- en CRM professionals in Nederland. Wij staan dagelijks in contact met de markt en hebben met onze vier staffing services altijd een oplossing op maat. Benieuwd welke vier services wij bieden?

CRM events

Evenementen

Eswelt vindt kennisdeling erg belangrijk. Daarom schrijven wij blogs over de laatste trends en ontwikkelingen en organiseren we regelmatig interessante meetups en congressen. Tijdens deze evenementen discussiëren we over hot topics en bieden we een uitgelezen kans om te netwerken.

Eswelt ERP banner

HET eSWELT team