Carrière bij Eswelt

Jouw IT carrière en ontwikkeling staat centraal bij Eswelt

Waarom Eswelt & Vibe Group

Door de jaren heen hebben wij een actief en warm netwerk van professionals en opdrachtgevers opgebouwd die actief zijn in de ERP of CRM niche. Door intensief contact te onderhouden met zowel werkgevers als IT-professionals weten wij wat een carrière binnen dit vakgebied inhoudt, en vooral wat ervoor nodig is om hierin succesvol te zijn. Iedere carrière is weer anders, maar onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om op elk moment van jouw carrière een passend vervolg te bieden. Wij werken samen met professionals met een aantal jaar ervaring tot professionals die al hun hele leven in het vakgebied actief zijn. Doordat wij ons enkel focussen op carrières binnen SAP, Microsoft Dynamics en Salesforce, zijn wij de echte specialist. Wanneer jij kiest voor een carrière via Eswelt, ben je vanaf dag één bezig met het doorontwikkelen van jouw kennis en kunde.

Eswelt behoort tot Vibe Group, één van de snelst groeiende IT staffing & consulting organisaties in Nederland, België en Duitsland. Via Vibe Group hebben wij de beschikking over het grootste niche-overstijgende netwerk van IT-professionals. Onze Vibers werken samen aan één doel: creating the future of IT staffing en consulting. Eswelt focust zich enkel op de ERP en CRM niche. Wij zijn een gespreks- en carrièrepartner met verstand van zaken. Wanneer jij kiest voor een carrière bij Eswelt zit je goed.


Wij zijn nauw betrokken bij jouw ontwikkeling als professional en willen graag een partnership met je opbouwen voor op de lange termijn. Waar je in het dagelijkse leven bij een opdrachtgever niet naast Eswelt collega’s zit, doen wij er wel alles aan om te zorgen dat je altijd de Vibe blijft ervaren. Zo zijn er regelmatig evaluaties, teambuildingsessies met andere Vibers en Eswelt specialisten en meetups waar we samen onze kennis over de markt delen.

​​Jouw ambitie

Jouw ambitie is onze ambitie en elke ambitie is weer uniek. De ene professional wil zijn kennisniveau inhoudelijk verdiepen, de andere professional doet liever brede werkervaring op. Wellicht wil je je ook richten op het verbeteren van soft-skills. Werk je het liefst bij een multinational, of bij een start-up? Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om ambities om te zetten in carrières.

​Lees verder


Ons aanbod

Een steeds groter aantal ERP en CRM professionals is werkzaam bij Eswelt. Wij bieden je een carrière binnen onze organisatie, marktleider in de sector. Je wordt intensief en persoonlijk begeleid gedurende je gehele loopbaan. Ons uitgebreide netwerk biedt alle kansen die je nodig hebt om jouw ambities waar te maken.

Lees verder


Life long learning

Kennisdeling en levenslang leren staat centraal bij Eswelt. Zo organiseren wij maandelijks meetups en zijn er vakinhoudelijke kennissessies waar je andere collega`s ontmoet en ervaringen deelt. Natuurlijk bieden wij een opleidingstraject op maat voor iedere IT-professional die bij ons werkt.

Lees meer


Onze cultuur

Bij Ewelt hechten wij grote waarde aan onze organisatiecultuur. Onze organisatiewaarden zijn Kwaliteit, Intelligentie, Gedrevenheid, Autenticiteit en Plezier. Wat we doen, doen we goed. Met passie, op onze eigen manier en met veel plezier.

Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights