Carrière bij Eswelt

Jouw IT carrière en ontwikkeling staat centraal bij Eswelt

Waarom Eswelt & Vibe Group

Wil jij je verder ontwikkelen in jouw expertise, je skill-set juist uitbreiden, of ervaring opdoen in een volledig nieuwe werkomgeving? Iedere carrière is weer anders. Met meer dan 9 jaar ervaring weten we wat een carrière binnen SAP, Salesforce & Dynamics inhoudt. En vooral wat ervoor nodig is om hierin succesvol te zijn. Onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk stellen ons in staat om op elk moment jouw carrière een passend vervolg te bieden. 

Eswelt is onderdeel van Vibe Group, de nummer één IT staffing & consulting organisatie opererend vanuit Nederland, België en Duitsland. Vibe Group heeft het sterkste netwerk van IT-professionals binnen de nichemarkten waarin onze merken actief zijn. Ons doel is ‘creating the future’. De toekomst van de IT-arbeidsmarkt, de carrières van IT-professionals, de groei van organisaties.

Volgende stap in je CRM-carrière

Of je nu ergens vast in dienst wilt als Salesforce Developer of een freelance opdracht wil doen in Dynamics 365. Of je nu SAP Consultant, Applicatiebeheerder Microsoft Dynamics of CRM Specialist bent. Bij Eswelt hebben we een uitgebreid netwerk in ERP & CRM en helpen wij je bij het ontwikkelen van jouw loopbaan.

Jouw ambitie ontdekken

Jouw ambitie is onze ambitie en elke ambitie is weer uniek. De ene IT-professional wil zijn kennisniveau inhoudelijk verdiepen, de andere professional doet liever juist bredere werkervaring op of is op zoek naar het verbeteren van zijn of haar soft-skills. Werk je het liefst bij een multinational, of bij een start-up? Onze zorgvuldig opgebouwde netwerk en ervaring met carrières van SAP- en andere CRM-professionals stellen ons in staat een ideale gesprekspartner en carrièrecoach te zijn. Wij zetten ambities om in carrières.

De nieuwste inzichten

Kennisdeling en continu blijven ontwikkelen staan centraal bij Eswelt. Zo organiseren wij regelmatig vanuit ‘The ERP & CRM Network’ meetups en zijn er vakinhoudelijke kennissessies waar je collega’s, vakgenoten en specialisten ontmoet en ervaringen deelt. Ook houden we de ontwikkelingen in de markt bij en publiceren we blogs over CRM.

Bekijk het overzicht van onze expertises.

Onze collega worden bij Eswelt?

Zelf geen ERP-specialist, maar zou je graag diegene zijn die de match maakt tussen deze specialisten en organisaties? Wij leren je alle ins en outs van deze IT-niche. Door die kennis te combineren met jouw drive, kun jij specialisten helpen een volgende stap te zetten in hun carrière. Ook adviseer je organisaties over de profielen waarmee zij hun ERP of CRM-systeem het beste kunnen onderhouden en optimaliseren. Klinkt dit als jouw vibe? Solliciteer dan bij Vibe Group! 

Wanneer jij kiest voor een carrière als Eswelt consultant bij Vibe Group, ben je vanaf de eerste dag bezig met het ontwikkelen van jouw loopbaan zoals jij dat wilt. Je krijgt de kans bij te dragen aan unieke opdrachten bij onze opdrachtgevers. Wij gaan een samenwerking aan voor de lange termijn en jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Onze bedrijfscultuur

​Bij alle merken van Vibe Group hechten wij veel waarde aan de organisatiecultuur. De cultuur van Vibe is gebaseerd op vijf kernwaarden: Quality, Drive, Intelligence, Authenticity & Fun . Oftewel: Wat we doen, doen we goed. Gedreven, met passie, op onze eigen manier. Met veel plezier.

Onze voorwaarden

Vibe Group is een betrokken werkgever die investeert in jou.

Lees meer over werken bij Vibe Group of bekijk onze sales vacatures.

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights