Carrière bij Eswelt

Zuidas - Eswelt

Waarom Eswelt & Vibe Group

Door de jaren heen hebben wij een actief netwerk van professionals en opdrachtgevers opgebouwd. Hierdoor beschikken wij over de kennis en ervaring om een match van hoge kwaliteit te maken. Doordat wij ons enkel focussen op carrières binnen SAP, Microsoft Dynamics en Salesforce, kunnen wij fungeren als gesprekspartner. Samen met jou kijken we analytisch naar jouw carrière en zoeken we samen naar een passend vervolg. Wanneer jij kiest voor een carrière via Eswelt, ben je vanaf dag 1 bezig met het doorontwikkelen van jouw kennis en kunde.

Eswelt is onderdeel van Vibe Group, een snelstgroeiende IT-staffing bureau's in Nederland, België en Duitsland. Via Vibe Group hebben wij de beschikking over het grootste niche-overstijgende netwerk van IT-professionals. Onze Vibers werken samen aan een doel: creating the future of IT Staffing.

Jij bent onze man of vrouw in het veld bij de opdrachtgever binnen jouw specifieke expertise. Iedere dag ben jij bezig om de ERP & CRM niche naar een hoger niveau te brengen. Eswelt is nauw betrokken bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en gaat voor langetermijnsamenwerkingen.

Waar je in het dagelijkse leven bij een opdrachtgever niet naast Eswelt collega’s zit, doen wij er wel alles aan om te zorgen dat je altijd de Vibe blijft ervaren. Zo zijn er regelmatig evaluaties, teambuildingsessies met andere Vibers en meetups waar we samen onze kennis over de markt delen. 

​​Jouw ambitie

Jouw ambitie is onze ambitie en elke ambitie is weer uniek. De ene professional wil zijn kennisniveau inhoudelijk verdiepen, de andere professional doet liever brede werkervaring op. Wellicht wil je je ook richten op het verbeteren van soft-skills. Werk je het liefst bij een multinational, of bij een start-up? Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om ambities om te zetten in carrières.

​Lees verder


Ons aanbod

Een steeds groter aantal SAP, Microsoft Dynamics en Salesforce professionals is werkzaam bij Eswelt. Naast intensieve begeleiding zullen wij jou gedurende je hele loopbaan persoonlijk bijstaan. Samen vinden we een opdracht waar jij namens Eswelt het verschil kunt maken.

Lees verder


Life long learning

Kennisdeling en levenslang leren staan centraal bij Eswelt. Zo organiseren wij maandelijks, vanuit ‘The ERP & CRM network’, meetups en zijn er vakinhoudelijke kennissessies waar je andere collega`s ontmoet en ervaringen deelt. Natuurlijk bieden wij een opleidingstraject op maat voor iedere IT-professional die bij ons werkt.

Lees meer


Onze cultuur

Bij Eswelt hechten wij grote waarde aan onze bedrijfscultuur. Onze organisatiewaarden zijn Kwaliteit, Intelligentie, Gedrevenheid, Autenticiteit en Plezier. Wat we doen, doen we goed. Met passie, op onze eigen manier en met veel plezier.

Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights