Terug naar Blogs
Blog Img

Salesforce meet-up terugblik

Op 31 augustus hostte Eswelt een inspirerende meet-up in samenwerking met Salesforce User Group. Het evenement was een levendige en informatieve aangelegenheid en bood deelnemers waardevolle inzichten in het maximaliseren van hun Salesforce-potentieel en het overwinnen van obstakels in field service. De avond bevatte ook genoeg gelegenheden om met elkaar in contact te komen en waardevolle inzichten op te doen.

Maximaliseer je Salesforce-potentie

Jaime van Heusden, onze vertegenwoordiger van Eswelt, stond centraal om de aanwezigen te begeleiden op weg naar het maximaliseren van hun Salesforce-potentieel. Met een focus op zowel individuen als bedrijven, benadrukte Jaime het belang van het effectief inzetten van Salesforce. Jaime gaf een live demonstratie van CV-verbetering, waarbij hij praktische manieren liet zien om iemands profiel en vaardigheden in het Salesforce ecosysteem te verbeteren.

Salesforce Field Service uitdagingen

Raph Bode, van Get Bike Service, deelde waardevolle inzichten in de uitdagingen die startups tegenkomen wanneer ze zich op het terrein van Salesforce Field Service wagen. Deelnemers kregen een realistisch beeld van de obstakels waarmee bedrijven in deze sector te maken krijgen en leerden strategieën om zich hier effectief doorheen te navigeren.

Waardevolle inzichten

De avond was een waardevolle ervaring, met een evenwichtige mix van kennis delen, netwerken en betrokkenheid, en natuurlijk een lekker drankje achteraf. Of de deelnemers nu ontdekten hoe ze het potentieel van Salesforce kunnen maximaliseren of leerden over de echte uitdagingen van Salesforce Field Service, ze vertrokken met nieuwe inzichten en een versterkt netwerk binnen de Salesforce community.

Als organisatie op zoek naar Salesforce professionals? Maak gebruik van het grootste netwerk van ERP en CRM experts via een samenwerking met Eswelt. Lees meer over staffing services voor opdrachtgevers.

Salesforce professional? Geef je carrière een boost! Eswelt is jouw partner in de zoektocht naar een volgende opdracht of werkgever. Lees meer over de mogelijkheden.

1693813883266.jfif